Tallers

Disposem d'un ampli ventall d'horaris i grups per facilitar al màxim la vostra assistència.
Els nostres grups són reduïts per garantir-vos una atenció personalitzada!

Per la situación COVID actual, els taller de nenes i nens setmanals i d'estiu quedan temporalment suspesos.

Patchwork

Aquí podreu realitzar les vostres creacions personalitzades amb les precioses teles de les que disposem a la botiga i que anem renovant amb les noves col·leccions que ens van arribant. Dissenys molt bonics de quilts, bosses, coixins, aplicacions… Gaudiu de bona companyia mentre porteu a terme una de les vostres activitats preferides. No deixeu de donar un cop d’ull a la secció de kits preparats, diferents dificultats per anar agafant pràctica.

Ganxet, Mitja i Trapillo

Posem en marxa nous tallers de punt, aquí hi englobem la mitja, el ganxet i el drapet (trapillo), podreu fer des de un gersei, un coll, un xal, un nino de ganxet o de mitja, una punta, una peça de vestir o per aplicar, una estora, el que us vingui de gust, en una tècnica fàcil i relaxada amb molt bons resultats!!

Disposem de fil de diferent qualitat i gruix per a poder realitzar el projecte que trieu..Disposem d'un ampli ventall d'horaris i grups per facilitar al màxim la vostra assitència. Els nostres grups són reduIts per garatir-vos una atenció personalitzada!

Puntes de Coixí

Realitzar meravelloses puntes, mocadors, xals, quadres…, moltes possibilitats de realitzar una feina molt bonica aprenent aquesta antiga tècnica de puntes de coixí. Treballem amb el coixí vertical i el rodó, depenent del treball escollit. Sabeu que el nom del boixets és per què estan fets amb fusta de boix? tot i que també en fan amb fusta d’olivera, cirerer, banús…, però el més conegut és el de boix i per això n’agafen el nom.

Dilluns

Patch:  de 10 a 12

             de 16 a 18

             de 18:15 a 20:15

             de 18 a 20

Dimarts

Patch:  de 10 a 12

             de 18:15 a 20:15

Gantxet, Mitja i Trapillo
: de 18 a 20

Puntes de coixí: de 18 a 20

Dimecres

Patch:  de 10 a 12

             de 15:30 a 17:30

             de 18 a 20

Dijous

Patch:  de 10 a 12

             de 17 a 19

             de 19:30 a 21:30

Divendres

Patch:  de 10 a 12

             de 17 a 19 

Gantxet, Mitja i Trapillo
: de 17 a 19

Dissabte(Alterns)

Patch:  de 10 a 13

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Iniciar sessió
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis analitzant la navegació al nostre web.

Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Llegir política