Objectius de Cosint, Cosint

Som una botiga-taller a on impartim tallers i monogràfics de Patch, puntes de coixí i ganxet.

Tot va començar ja fa uns anys amb una petita botiga a Sabadell, que vam anar ampliant segons va anar passant el temps, adaptant-nos a les noves necessitats i a les noves tendències.

Podem dir, amb orgull, que hem anat creixent gràcies a les nostres alumnes i clientes, incorporant noves robes i nous accessoris, així com impartint tallers amb les noves tendències que surten del mercat del patchwork.

Aquí, a Cosint Cosint, estem sempre aprenent noves tècniques que després us ensenyem a aplicar en els vostres projectes i que fan que el patchwork sigui més divertit i dinàmic. Per això, anem a fer cursos amb els autèntics experts en patchwork i quilting. A la nostra botiga també pots gaudir aprenent a fer puntes de coixí!

Aprenem dels millors per oferir el millor però no només en relació a les classes sinó també en accessoris, llibres, patrons i tècniques d'embuatat.

En el nostre taller de Patch t’ajudarem a escollir un projecte personalitzat, adient al nivell que tinguis, triarem les robes que més t’agradin i t’ajudarem a combinar-les, tallar, cosir, embuatar i tot el que calgui per a que la teva labor de Patch quedi preciosa, des d’una garlanda de Nadal, una bossa, a un cobrellit.

També podeu gaudir del taller de puntes de coixí. Aprendrem a fer jocs de mans amb els boixets, realitzant boniques puntes, mocadors, xals amb el coixí llarg o elaborades mostres plenes de color per a aplicacions o quadres amb el coixí rodó i fins i tot podem fer petits detalls per a guarnir el vestit de nit, unes arrecades, polseres o penjats amb fils extraordinaris que ens permetran lluir les nostres creacions.

En el taller de ganxet, et podem guiar en l’elaboració de la teva peça, des d’una senzilla bossa, un cos de vestidet, a un elaborat gorro a una manteta per al teu sofà o pels peus del llit. Combinarem fils de diferents colors o n’escullirem un de ben elegant , i acabarem folrant la bossa, o escollint una robeta per acabar el vestit amb el cos de ganxet, fent flors decoratives o puntes per fer l’acabat d’un xal.

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Iniciar sessió
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis analitzant la navegació al nostre web.

Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Llegir política