17,60 €
Panell infantil per fer un llibre per jugar a aprendre els números amb un colorit i divertit estampat presentat per el dinosaure Dexter.
20,80 €
Panell infantil per fer un llibre per jugar a aprendre les formes en anglès amb un colorit i divertit estampat de dinosaures.
5,90 €
Panell infantil per fer un petit quilt per jugar i veure com creixen els més petits de casa.
22,30 €
Panell infantil molt colorit que permet fer un gran coixí amb forma de cargol o una gran manteta de joc o pel llit.
9,50 €
Original panell en blanc i negre amb 8 dibuixos de eriçons i cactus.
13,80 €
Panell infantil amb estampat de bens amb colors molt suaus combinats amb blanc, gris i negre.
14,30 €
Panell infantil per fer una petita titella de dits amb forma d'ós. 
13,50 €
Panell de Katia de gènere de punt  per fer una samarreta de màniga llarga amb divertit estampat d'una vaca amb flors al cap pel davant i amb flors per les mànigues i la part de darrera.
14,40 €
Panell de Katia de gènere de punt per a fer una samarreta de màniga llarga amb un original estampat del conte de la caputxeta per a crear una història personalitzada del tradicional conte.
12,50 €
Panell de Katia de gènere de punt per a fer una samarreta de màniga curta amb un original estampat d'un ós mandrós per la part de davant i estampat floral per mànigues i darrera.
14,40 €
Panell de Katia de gènere de punt per a fer una samarreta de màniga curta amb un dolç estampat d'una balena per la part de davant i vida marina per mànigues i darrera.
11,40 €
Panel con un dulce  y original estampado de hadas cuidando de la naturaleza (110x60cm).
15,00 €
Panell de Katia de gènere de punt per fer un vestit(*) nspirat en l'entranyable personatge de Dumbo convertit en Jumbo en aquesta nova col.lecció de primavera/estiu.  (*)Presentem el vestit confeccionat a les imatges...
19,00 €
Panell de Katia de gènere de punt  per fer una dessuadora de màniga llarga amb caputxa amb estampat de lleopard pel davant i  traços de delicats colors volent imitar la naturalesa en la jungla per a la part de darrere...
14,90 €
Original panell dissenyat per Darlene Zimmerman per a Robert Kaufman (110 x 60 cm) amb les 26 lletres de l'abecedari en anglès i les seves tapes que permeten confeccionar un llibre i més...
Veient 1-24 de 35 producte(s)

Menu

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Iniciar sessió
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis analitzant la navegació al nostre web.

Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Llegir política